Άρθρα

Φίλτρο
 • «...ΔΕΝ λυγίζω, με τ’ αστέρι στην καρδιά μου συνεχίζω…»

  ntak marousiΣτην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος, μπροστά σε περισσότερους από 1.000 φιλάθλους του, ο Ιωνικός γνώρισε οδυνηρή ήττα από το ψυχωμένο και ιστορικό Μαρούσι, με 77-86. Ήττα που σε καταλυτικό βαθμό ίσως του στερήσει τη δυνατότητα ανόδου είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ στην Α2.

 • "Η καρδιά της Νίκαιας χτυπά στον Πλάτωνα"

  IONIKOS PUZZLE 2013Προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και η Ομάδα μας δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα ως προς την προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Α2. Απέναντί της, η ιστορική και πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Αμαρουσίου.

  Το παιχνίδι μπορεί να είναι κομβικό, μπορεί να υπάρχει αγωνία, είναι όμως παράλληλα και γιορτή. Έτσι τουλάχιστον αντιμετωπίζεται από τη διοικητική επιτροπή του τμήματος μπάσκετ αλλά και από τους φίλους της Ομάδας, οι οποίοι, τώρα, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα κατακλείσουν κάθε γωνιά του Πλάτωνα, δίνοντας το έναυσμα και την ώθηση για τη νίκη και κάνοντας το καθοριστικό βήμα ανόδου.

 • Με ιδίες δυνάμεις θα πορευτεί ο Ιωνικός Ν.

  IONIKOS-NEO-LOGOΠραγματοποιήθηκε σήμερα Δεύτερα 14.4.14 συνάντηση της επιτροπής μπάσκετ με την Δημοτική Αρχή Νίκαιας-Ρέντη.

  Τα μέλη της επιτροπής που παρευρέθηκαν στην συνάντηση ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την θετική πορεία του Τμήματος για 4η συνεχή χρονιά, την πρόοδο των υποδομών και της ανδρικής Ομάδας.

 • Παράταση στην αγωνία: Ιωνικός 75 - Ερυθραία 69

  IONIKOS NEO LOGOΑναλλοίωτη παρέμεινε η κορυφή, 2 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Εκτός του Εθνικού που επικράτησε εύκολα εκτός έδρας του Χολαργού, Ιωνικός και Αετός τα χρειάστηκαν απέναντι σε Πανερυθραϊκό και Δούκα. Ο μεν Ιωνικός, στον άδειο Πλάτωνα λόγω κεκλεισμένων των θυρών χρειάστηκε ένα καλό 2ο ημίχρονο για να πάρει τη νίκη ενώ ο Αετός χρειάστηκε 2 παρατάσεις για τη νίκη.

 • Αγωνίας παράταση, μετά την ήττα στον Αμύντα (71-56)

  IONIKOS NEO LOGOΠραγματοποιώντας τη χειρότερή του εμφάνιση στην φετεινή αγωνιστική περίοδο, ο Ιωνικός ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια» από τον ψυχωμένο Αμύντα. Σε κανένα σημείο του αγώνα ο Ιωνικός δεν μπήκε στο κλίμα του παιχνιδιού και μοιραία επήλθε η ήττα.