Άρθρα

Φίλτρο
 • Έτοιμοι για τον Βόλο

  NEVER

  Η ανδρική ομάδα του Ιωνικού Νικαίας κάνοντας κανονικά προπονήσεις όλη την εβδομάδα, από σήμερα, Σάββατο, βρίσκεται στο Βόλο όπου και θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο ΕΑΚ Βόλου όπου και θα αγωνιστεί αύριο Κυριακή. Μετά το τέλος της προπόνησης παίκτες και προπονητές θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο στην πόλη του Βόλου.

 • Στο Βόλο για τη νίκη

  ionikos kosmosΦίλοι της Ομάδας μας,

  Tην Κυριακή 11/5/14, στις 16.00 στο ΕΑΚ Βόλου η Ομάδα μας καλείται να δώσει αγώνα κατάταξης στη Β' Εθνική - που σε περίπτωση νίκης, υπό προϋποθέσεις (π.χ. αποχωρήσεις ομάδων από ανώτερες κατηγορίες - μπορεί να οδηγήσει σε άνοδο στην Α2.

  Αντίπαλός μας, θα είναι οι Μαχητές Δόξας Πεύκων που τερμάτισαν 3οι στον όμιλο του Βορρά.

  Καλούμε όλους τους φίλους της Ομάδας μας, να στηρίξουν περήφανα και με τον μοναδικό τρόπο που εκείνοι γνωρίζουν και έχουν κάνει σε όλη αυτήν την πορεία, την Ομάδα σε ένα οριακό παιχνίδι.

  Προκειμένου να διευκρινιστεί η ζήτηση για μετάβαση στο Βόλο, για να γίνουν οι δέουσες κινήσεις, η Επιτροπή Μπάσκετ σε συνεννόηση με τους συνδέσμους των οργανωμένων φίλων μας, ανακοινώνει στους φίλους που θέλουν να μεταβούν στο Κυριακάτικο παιχνίδι ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το βράδυ:

  1. Στο Σύνδεσμο των Rangers στον Άη Γιώργη.
  2. Στο Σύνδεσμο των Rangers της Νεάπολης.
  3. Στο γραφείο της Επιτροπής Μπάσκετ στον Πλάτωνα (Α. Χατζηκυριάκος).
  4. Στους διαχειριστές του ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ BC στο facebook με προσωπικό μήνυμα.

   ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ - ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

   

 • ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

  logoΈγινε και αυτό. Μετά από δέκα μήνες δουλειάς, πολύ ιδρώτα, στεναχώριες, χαρές, μετά από προσωπικές στερήσεις ώστε όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι και να καμαρώνουμε την αγαπημένη μας Ομάδα Πρωταθλήτρια στη Β' Εθνική, φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό.