Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους, που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στην Πάτρα για το παιχνίδι με τον Προμηθέα, καθώς επέδειξαν απολύτως κόσμια συμπεριφορά.


Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ιωνικού Νικαίας Affidea αποτέλεσε παράδειγμα αθλητικής άμιλλας και συνάδει με το προφίλ που πρεσβεύει η ομάδα μας εκτός των τεσσάρων γραμμών. Επιθυμία όλων μας είναι, στη διάρκεια της φετινής σεζόν που σηματοδοτεί την επιστροφή στα σαλόνια μετά από 32 χρόνια, να εδραιωθεί η φήμη που θα συνοδεύει τους φιλάθλους μας για την άψογη παρουσία τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως, για την σημερινή εικόνα του κόσμου μας, έγινε ιδιαίτερη μνεία από επιφανείς και μη ανθρώπους του αθλήματος, που θαύμασαν την ατμόσφαιρα, την οποία δημιούργησαν οι φίλαθλοι μιας ομάδας που απουσίαζε για περισσότερο από τρεις δεκαετίες από το προσκήνιο.

Ευελπιστούμε αντίστοιχο κλίμα να δημιουργείται, καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε όλα τα γήπεδα της ΕΚΟ Basket League.

1140x150

 

logo bl

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού ιδρύθηκε το 1965 παράλληλα με την ποδοσφαιρική ομάδα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της το έδωσε στις 9 Αυγούστου 1966 στο γήπεδο του Σπόρτιγκ με αντίπαλο τον ΑΟ Ζωγράφου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αθηνών – Πειραιώς.

περισσότερα...

Τελευταια νεα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 92, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 6947209911

Email: info@ionikosnbc.gr