Διαβάστε όσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ιωνικού Νικαίας Affidea επί της Λάρισας.

Ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα πετύχαμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη, την οποία και θεωρώ πιο σημαντική. Λέμε πως όλες οι νίκες είναι ίδιες, αλλά με τον τρόπο που ήρθε η σημερινή, είναι σαν να έχει μεγαλύτερη αξία. Βρεθήκαμε σε ένα παιχνίδι, στον οποίο είχαμε πολύ κακό ποσοστό από το τρίποντο.

Χάσαμε ελεύθερα σουτ, αλλά ήταν και ικανή η άμυνα της αντίπαλης ομάδας. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι το πώς λειτουργήσαμε στα 15 τελευταία λεπτά, όταν βρεθήκαμε στο -9. Τα παιδιά έδειξαν αυταπάρνηση και καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, που δεν πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά. Από εδώ και πέρα, πρέπει να βελτιώνουμε τα λάθη μας, για να μπορούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που μπαίνει το "πρέπει" στην έδρα μας».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λάρισας, Βασίλης Φραγκιάς, τόνισε: «Έχουμε μία πίκρα σήμερα, φτάσαμε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Για πάρα πολλή ώρα ήμασταν κοντά στο να πάρουμε την πρώτη μας, εκτός έδρας νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Σε στιγμές, που έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα, κάναμε 2-3 εύκολα λάθη, χάσαμε 2-3 εύκολα σουτ και από εκεί και μετά ο Ιωνικός Affidea άλλαξε την άμυνά του.

Εμείς δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε κι έφτασαν σε μία νίκη που ήθελαν όσο κι εμείς. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, γιατί έχουμε έναν παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθούν κι άλλα δύσκολα παιχνίδι, μέσα από τα οποία πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας για να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η παραμονή».

1140x150

 

logo bl

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού ιδρύθηκε το 1965 παράλληλα με την ποδοσφαιρική ομάδα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της το έδωσε στις 9 Αυγούστου 1966 στο γήπεδο του Σπόρτιγκ με αντίπαλο τον ΑΟ Ζωγράφου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αθηνών – Πειραιώς.

περισσότερα...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 92, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 6947209911

Email: info@ionikosnbc.gr