Μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels, ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού Νικαίας Affidea, κ. Βαγγέλης Τσάπας, προχώρησε σε δήλωση σχετικά με τα σφυρίγματα του κ. Παναγιώτου, που προκάλεσαν απορίες κι ερωτηματικά. Φυσικά, άπαντες στην ομάδα βρίσκονται εν αναμονή της έκθεσης του παρατηρητή του αγώνα.


Αναλυτικά η δήλωση:

Τα τελευταία χρόνια ο κ. Παναγιώτου έχει απασχολήσει το ελληνικό μπάσκετ αμέτρητες φορές με τις πολύ κακές του εμφανίσεις...

Αρκετές ομάδες έχουν διαμαρτυρηθεί επίσημα και παρόλα αυτά ο κ. αυτός συνεχίζει να σφυρίζει ανενόχλητος και να διαμορφώνει αποτελέσματα αγώνων.

Επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι, θα δεχτούμε ότι δεν υπάρχει δόλος κι ότι οι κακές διαιτητικές του αποφάσεις είναι προϊόν κακής διαιτητικής φόρμας.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Παναγιώτου βελτιώνεται κάθε χρόνο ως προς το... χειρότερο.

Σήμερα από την αγωνία του να τιμωρήσει τον Ιωνικό Νικαίας σφύριζε φάουλ πριν ακόμα οι αθλητές των δύο ομάδων έρθουν σ' επαφή.

Η δουλειά των διαιτητών, απ' όσο γνωρίζω, είναι να σφυρίζουν αυτά που βλέπουν κι όχι αυτά που φαντάζονται ότι θα δουν...

Περιμένω με αγωνία την έκθεση του κ. Ζαβλανού που ήταν παρατηρητής του σημερινού παιχνιδιού κι έχει μεγάλη εμπειρία στο να διακρίνει κακές διαιτησίες.

Τέλος, με ανυπομονησία περιμένω να δω επίσης πώς θα αξιολογήσουν την έκθεση οι κύριοι Ταβουλαρέας και Κορομηλάς, ως οι έμπειροι της ΚΕΔ.

1140x150

 

logo bl

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού ιδρύθηκε το 1965 παράλληλα με την ποδοσφαιρική ομάδα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της το έδωσε στις 9 Αυγούστου 1966 στο γήπεδο του Σπόρτιγκ με αντίπαλο τον ΑΟ Ζωγράφου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αθηνών – Πειραιώς.

περισσότερα...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 92, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 6947209911

Email: info@ionikosnbc.gr