Ο Ιωνικός Νίκαιας Affidea, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Power Health.

Η ομάδα μας έχει την τιμή να καλωσορίζει έναν ακόμη ισχυρό «συμπαίκτη».

Η καταξιωμένη εταιρεία Power Health, με το αμιγώς ελληνικό DNA, κυριαρχεί εδώ και 35 χρόνια στο χώρο των φυσικών προϊόντων υγείας και διατροφής, φέρνοντας το φαρμακείο της φύσης σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Ο Ιωνικός Νίκαιας Affidea ξεκινά τη χορηγική συνεργασία του με την εταιρεία, η οποία γίνεται πλέον σπουδαίος υποστηρικτής στις προσπάθειες του συλλόγου.

Στο εξής η Power Health θα στέκεται στο πλευρό των προσπαθειών μας. Από την πλευρά της, η ομάδα, στο πλαίσιο της επιθυμίας της να έχει σημαίνοντα ρόλο στα ελληνικά αθλητικά δρώμενα, αναγνωρίζει την αξία και τα οφέλη της συνεργασίας με μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στο δικό της τομέα.

Από το 1984, όταν πρωτοξεκίνησε η Power Health, αποδεικνύει ότι η φύση αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο της υγείας όλων μας, πάντα σε συνεργασία με τον Έλληνα φαρμακοποιό, προσφέροντας μαζί μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

1140x150

 

logo bl

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού ιδρύθηκε το 1965 παράλληλα με την ποδοσφαιρική ομάδα. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της το έδωσε στις 9 Αυγούστου 1966 στο γήπεδο του Σπόρτιγκ με αντίπαλο τον ΑΟ Ζωγράφου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αθηνών – Πειραιώς.

περισσότερα...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας "ΠΛΑΤΩΝΑΣ"
Πέτρου Ράλλη 92, Νίκαια, 184 54

Τηλέφωνο: 6947209911

Email: info@ionikosnbc.gr