Η κοπή της πίτας του Ιωνικού Νικαίας

FB IMG 1517749952019

Ο Ιωνικός Νικαίας πραγματοποίησε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε μια γιορτινή εκδήλωση την οποία τίμησε η παρουσία ανθρώπων τόσο από τον αθλητικό όσο και από τον πολιτικό χώρο.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι από τις ακαδημίες της Ομάδας μας, και ο προπονητής της αντρικής ομάδας μας, Μάριος Γούναρης και οι παίκτες του, καθώς και ο Πρόεδρος και αρκετά μέλη του Συνδέσμου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του Ιωνικού Νικαίας (ΣΠΑΚΙΝ). Ο  Δήμος Νίκαιας - Ρέντη εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Ιωάννη Μπακατσέλο. 

Την φετινή χρονιά το Τμήμα Μπάσκετ τίμησε για την προσφορά του στο Σύλλογό τον Μάκη Λαουτάρη, ο οποίος εκτός απο την συνεισφορά του ώς αθλητής, έχει συνεισφέρει με την ιδιότητα του Προέδρου του Τμήματος Μπάσκετ του Ιωνικού Ν.  Ο Μ. Λαουτάρης παρέλαβε, ιδιαίτερα συγκινημένος, την 'τιμητική φανέλλα του Ιωνικού Ν. απο τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Μπακατσέλο, ο οποίος έδωσε έμφαση στις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε ο Ιωνικός Ν. να αποκτήσει το δικό του σπίτι.

Επίσης, τιμήθηκε για τη γενικότερη προσφορά του στο χώρο του μπάσκετ και ο κ. Τσαγκαμίλης ο οποίος πριν από λίγες μέρες απέκτησε και την ιδιότητα του Επίτιμου Πρόεδρου της ΟΔΚΕ.

Ο Ιωνικός μας τίμησε επίσης τους αθλητές και τις αθλήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μας, όπως  και τους χορηγούς του τμήματος που στέκονται στην προσπάθεια της Ομάδας μας να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ..

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αναστάσιος Αριστειδόπουλος εκ μέρους του Ιωνικού προλόγισε την εκδήλωση, ενώ τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ που παρευρέθηκαν τόνισαν την σημαντική προσπάθεια σε Ανδρικό, Ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, και με τους τυχερούς να παραλαμβάνουν τα δώρα που πρόσφερε το κατάστημα αθλητικών ειδών Playmaker.  

Το Τμήμα Μπάσκετ του Ιωνικού Ν.  ευχαριστεί θερμά τα Ζαχαροπλαστεία "Τόλης" για τη βασιλόπιτα όσο και το Αρτοποιείο Αρτέμης Καντιλάκης για το catering της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε, επίσης όσους βρέθηκαν σήμερα στο Κλειστό του "Πλάτωνα" και τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία. Με πίστη και όλοι μαζί θα κάνουμε το αθλητικό μας όνειρο πραγματικότητα.

Ανδρική Ομάδα

2017 Basketball Academy