• 1
  • 2
  • 3

Μάριος Γούναρης: "Με συγκέντρωση στο κάθε παιχνίδι"

Ο προπονητής του Ιωνικού N., Μάριος Γούναρης μίλησε στο διαδυκτιακό κανάλι της Ομάδας μας (Ιonikos Nikaias BC - Youtube) για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (8/10) με τον Πανερυθραϊκό, τους φιλάθλους του Ιωνικού, όπως και το ποια είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Β'Εθνική.

Aρχικά ο κόουτς επισήμανε: "Το πιο σημαντικό στοιχείο της Β' Εθνικής είναι ότι αποτελεί ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που σε κάθε αγωνιστική πρέπει να είσαι καλός για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα παιχνίδια. Η τελευταία ομάδα μπορεί να κερδίσει την πρώτη και έτσι πρέπει σε κάθε αγώνα να κατεβαίνεις συγκεντρωμένα για να κερδίσεις. Πρέπει να προσεγγίζεις σωστά το ματς για να μην έχεις πρόβλημα".

Ερωτηθείς, για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας στους έως τώρα αγώνες της ομάδας μας τόνισε: "Επειδή είμαι στην ομάδα από πέρυσι, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Ο κόσμος έχει αγκαλιάζει την προσπάθειά μας. Από το πρώτο παιχνίδι ήταν κοντά μας. Εμείς από την πλευρά μας με τις νίκες που κάναμε "κερδίσαμε" την εμπιστοσύνη του και πιστεύω ότι καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα είναι κοντά μας να μας βοηθούν γιατί κακά τα ψέματα είναι πολύ μεγάλη στήριξη".

Τέλος, αναφορικά με τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος στην Ερυθραία την Κυριακή δήλωσε: "Η Ερυθραία είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Είναι χρόνια σ' αυτές τις κατηγορίες. Ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Όπως προανέφερα για τη Β'Εθνική ότι είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το κάθε παιχνίδι θα είναι ανταγωνιστικό. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες, γιατί σίγουρα θα έχουμε δυσκολίες και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι".

Ανδρική Ομάδα

2017 Basketball Academy