• 1
  • 2
  • 3

Ενας αγώνας αφιερωμένος στα παιδιά

FB IMG 1518709852607

Ένα παιχνίδι αφιερωμένο στους αθλητές των Ακαδημιών του Ιωνικού Ν. και στους νεαρούς φίλους της Ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17/2) στον Κλειστό Γυμναστήριο του Πλάτωνα.

Ο Ιωνικός Νικαίας φιλοξενεί στις 13:00  τον δεύτερο της βαθμολογίας, τον Ιπποκράτη Κω για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στις ακαδημίες του Ιωνικού και γενικότερα στα παιδιά. Θα υπάρχει ειδική εξέδρα η οποία θα φιλοξενήσει τα παιδιά των ακαδημιών του Ιωνικού Ν., προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την δική τους εξέδρα.

Στον αγώνα έχουν επίσης προσκληθεί οι μαθητές του ΕΠΑΛ Νικαίας "Παναγιώτης Γιαννάκης" ώστε να έρθουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν την σημαντική αυτή αναμέτρηση. Επιπρόσθετα, εκπρόσωποι του Ιωνικού Ν. θα μοιράσουν μαθητικά εισιτήρια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας ώστε να βρεθούν οι μαθητές των σχολείων αυτών στον Πλάτωνα το Σάββατο το μεσημέρι και να διασκεδάσουν το μπάσκετ.

Τον αγώνα θα συνοδεύσει μια ιδιαίτερη στιγμή. Το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας θα τιμήσει την κα Τζένη Γεωργαντζέλη, Διευθύντρια του 6ου ΕΠΑΛ Νικαίας, για την πρωτοβουλία της να ονομαστεί το σχολείο σε “Παναγιώτης Γιαννάκης”, μια κίνηση αναγνώρισης της μοναδικής προσφοράς του Νικαιώτη αθλητή-προπονητή, ο οποίος ξεκίνησε τη μοναδική καριέρα του και αναδείχθηκε ως διεθνής μπασκετμπολίστας στον Ιωνικό Νικαίας,και σήμερα αποτελεί πρότυπο για όλους τους νέους.

Νέα

2017 Basketball Academy